Betonboringen

Matthysen BV is ook actief in het boren en zagen in gewapend beton. Met onze hoogwaardige diamantboren klaren wij elke klus, in nieuwbouw, renovatie of voor de plaatsing van nieuwe installaties. Op die manier leveren wij de voorbereidende werken voor de aanleg van o.m. elektriciteit, centrale verwarming en ventilatie, maar ook voor projecten van burgerlijke bouwkunde en grond- en wegeniswerken.

Betonzaagwerken

Ook voor zaagwerken in gewapend beton ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons modern materiaal zagen wij openingen in de gewenste afmetingen in betonen vloeren of wanden. Zo creëren wij bijvoorbeeld de geschikte ruimte voor ramen en deuren of de noodzakelijke opening voor het plaatsen van een vaste trap. 

Besteed je je boor- of zaagwerken uit aan Matthysen BV, dan kies je voor een vakkundige aanpak. Wij streven immers steeds naar de optimale oplossing binnen de voorliggende omstandigheden en leveren – indien mogelijk – stofvrij werk af. Het water dat we gebruiken bij de betonboringen zuigen we op een efficiënte manier af, zodat jij zeker bent van proper en correct werk.

Heb je een dringende boor- of zaagklus? Twijfel niet ons te contacteren. Wij vinden ongetwijfeld een gaatje in onze planning om jou zo snel mogelijk verder te helpen.

Wil je meer weten over onze betonboringen en -zaagwerken of wens je een vrijblijvende offerte, aarzel niet ons te contacteren.